menu

Tuesday 19 March 2013

ETOK

ASSALAMUALAIKUM..

Slamat pagi smueeee..
Slamat bekerja pd yg keje & slamat dok umah pd yg x keje.. Heheheh...

Yeahhh..
Arini still lagi xtau nk wat n3 pasal ape..
Since tenet kat umah prob, lagi la kemalasan melanda diri ni..
Byk draft, x siap2 lg n3 nye..
Trip ke Bandung & Langkawi stil in progress. Xtau la sampai bile projek tu baru selesai..
Gayanye cam buat projek ribu-riban, makan masa lame beno.. Hahaha..
So wait n see jela yer.. Mudah2an berjaya gak post tu di-publish :p

So kali ni citer pasal makan lagi..
Benda paling mudah nk dikarang ayatnye..
Hehehe...

E.T.O.K




Korg tau x pebendenya nih??
Aizu pn baru tau masa blk kg asben aritu..
Benda nih macam kepah, tp kecik2 je..
Rasenye manis2 + rempah sket..
Mgkn sbb diperap kot.. Cam rase bawang putih pn ye gak..
Makan panas2, mmg syiokk...
Benda ni dibakar kot, cam kerang bakar tu..

Masalahnya...
Aizu xtau nk bukak benda nih..
Beliau dh 5, kite dok terkial2 lagi nk bukak yg 1 tuh..
Hadoiii...
Lastnye beliau kopekkan, kite tolong makan jer..
Senang, mudah & cepat.. Hhahahah...

So kalo korg nk try makan, g la cari area pantai timur nun..
Diorg jual tepi2 jalan je..
Etok ni dh siap dibungkus, cam kon eskim tu..
Jgn de yg tersilap, ingat kacang putih lak yer.. Hehhe..

auto-publish


4 comments:

  1. Nampak macam kerang kan Aizu?
    kt sabah tak leh makan seafood lagi..fenomena laut merah tu mash berkuat kuasa..huhu.. teringin nak makan kerang..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. fenomena laut merah 2ape?? aaa... Sya sangat xtaw isu semasa =(

      Delete
    2. hehehe... heboh juga kat Sabah isu ni Aizu..
      larangan memakan kerang2an.. takut keracunan...:)

      Delete
  2. eh, sya rs cm penah nmpk kt tepi jLn time Sya study kt kedah duLu.. tp xtaw La mende yg same or xkan.. hoho

    ReplyDelete

tQ ya.. laen kali kOmen lagi :)