menu

Thursday, 21 March 2013

Kenny Rogers..

ASSALAMUALAIKUM...

Gud mOrning u ollss..
Dah bekfes??
Aizu otw nk.. Mi goreng senyum2 je dpn kite ni ha.. Hhehe..

Mlm td kami berjaya la ber-dinner kat Kenny Rogers.. Xjauh pun.. Alamanda.. Few minutes dpd umah..
Sampai je ctu, terus tanya staf dia. Betul ke ada wednesday treats.. Confirmation itu penting yer kawan2.. Kot la salah info, naya je.. Hehehe..

Setelah dapatkan kepastian, terus cari port yg rase2 cm best.. Mmg ssueii.. Table for two, tepi cermin yg terlindung.. Rase cam kat restoran mewah lak.. Oh, verangannn.. Hahahah...

Menu pilihan, of course ler yg ada promo tu.. RM18.50/set.. Tp buy 1 free 1.. So untunglah.. Air lak oder 1 je.. Romantik giteww.. Hehehe.. Memandangkan aizu ni jenis yg x kuat mnm air, tu yg oder 1 je.. Mmg cukup utk 2 org.. Cume time oder tu la cm segan.. Tp, 'ada aku kesah???" hahah..


Kenny Chicken & Garden Meal..


 muffin - vanilla & choc


BBQ chicken


Classic Garden Salad


Caesar Salad Supreme

Mmg sangat yummy :)
Nasi dia lembab je, lembut.. Rasa, sedap!
Muffin mmg kesukaan.. So kompem sedap..
Salad lak classic tu lg best.. Caesar tu masin.. Mmg x abes.. Huhu..

Hmm.. Bile ingat2 balik, rasenye stahun skali je kot we oll mkn KRR ni..
Last year, mase promo baju merah tu..
Q punye la panjang..
Thn ni lak sbb promo ni..
So next year kot, baru mkn KRR lagi.. Hihi...

3 comments:

  1. Lapar Akak tgk makanan2 ni..
    sini takde Kenny Rodges lah..huhu..tak dapek nak merasa...:)

    ReplyDelete
  2. oh murah tu..buy 1 free 1..kalau sy pun xtolak..hehe

    ReplyDelete

tQ ya.. laen kali kOmen lagi :)