menu

Thursday, 18 April 2013

Semakan BR1M 2.0

ASSALAMUALAIKUM...

Alhamdulillah, rezki.. Aizu baru je call LHDN, utk tau status BR1m 2.0.. Permohonan dibuat b4 tarikh tutup aritu.. But sampai skrg, xde lg dapat apa2 maklumbalas..




Dah beberapa hari ni, aizu try call 2 no kat bwh ni:
  • 1-800-222-500
  • 1-300-88-3010

Tp dua2 x dapat.. No pertama juz ringing.. No kedua lak xde dlm perkhidmatan TM.. No ni aizu dpt kat blog mne ntah..

Ari isnin aritu aizu dh send email kat br1m2@treasury.gov.my
Tp sampai skarang x berbalas.. Sedeyy.. Huhu..

Lastly aizu try call 03-80008000.. Hotline MOF.. Then operator yg sopan santun + ramah tamah tu bagi no ni:
  • 1-800-88-2716 (LHDN)
Alhamdulillah, dlm 2x ringing je fon dah diangkat.. Keputusan pun alhamdulillah, aizu layak.. Syukur ya ALLAH. Rezki.. And now ngah tggu surat dpd diorg, utk amik baucer tu..

So for those yg dah apply BR1M 2.0 aritu and x dpt feedback lagi, boleh la call no tu yer.. Juz bg no ic :)
1-800-88-2716

*Tibe2 rasa salute (bangga) dgn penjawat awam.. Layanan yg sangat bagus & mesra diberikan kpd pemanggil. Keep it up!!

5 comments:

  1. Dah dekat PRU ini manalah tahu akan dapat ye...

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah rezeki u dpt sape nk bg kan rm500

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah rezki dari Allah tu dik...

    ReplyDelete

tQ ya.. laen kali kOmen lagi :)