menu

Tuesday, 28 May 2013

Bila xde keje... Penggantung keychain

ASSALAMUALAIKUM..

Slamat pagi!!
Tuesday, tp still rasa cam monday bluessss.. Heheheh..
Kemalasan..
And mata still mengantuk even tdo awal mlm td..
Adoiyaiii...

Bila xde keje..
Start la wat ntah ape2 benda..
Nak kate kretip tu x jugak..
Juz buat ikut kata hati..
Heheheh...

Sejak keje ni, byk sgt dpt keychain dpd kengkawan yg g bercuti..
Dalam negara toksah citer, mmg byk..
Luar negara pun hade..
Sukeeeee (^-^,)

So bile dh byk + xde tmpt nk simpan, aizu gune la cara ni:


gantung keychain




Bhn2 yg dperlukan:
  • board - beli kat Daiso, RM 5.00 jer
  • thumb thack
  • keychain
Mudah sesangat.. Juz susun, taruk thumb tack, gantung..
Xde la bersepah-sepah keychain tu..

Tp yg x bestnye bile dah ada benda ni, byk pulak keychain yg ilang..
So kena selongkar balik la laci2 opis, dlm kete, or mane2 yg dirasakan ada tersimpannya keychain2 tu..
X meriah la plak sbb nmpk kosong je board tu..
Skrg cm dh byk perubahan. Tp x ter-snap lak pic dia..

Ok la, sekian je utk kali ni..
Gune alternatif utk atasi masalah xtau nk simpan keychain :)

But now cam smangat nk ngumpul fridge magnet lak..
Meriah la peti ais kat umah tu nnt..
Hihi..

**BERJAYA gak update new entry walaupun xde idea langsung nk menaip pasal hape..
Heheheh..

Daaa...

5 comments:

  1. senang and organize kan ada benda ni. nanti i nak beli untuk letak fridge magnet pulak. kat fridge dah hampir penuh haha

    ReplyDelete
  2. Good idea aizu. Kakak punya gantung pada piala-piala anak dalam almari. Satu piala boleh letak 2-3 key-chain.

    ReplyDelete
  3. bagusla, nanti KY pun nak buat mcm tu jugalah...cantik jugakan?

    ReplyDelete
  4. Cantik lah bila Aizu buat mcm tu...kreatif tau.. tak lah key chain tu hilang kan?..good idea..;)

    ReplyDelete

tQ ya.. laen kali kOmen lagi :)