menu

Tuesday, 23 July 2013

Untungnya jadi kakak si pembuat kek!

ASSALAMUALAIKUM..

14 Ramadhan 1434h

Untungnya jadi kakak si pembuat kuih, kek, biskut & yg seangkatan dengannya.. hehehe..
Nak makan hape, oder je.. Butter cake, cheesecake, tiramisu, kek karamel, kek choc, cheese tart, pavlova, semua2 la.. Sampai tahap akak ni leh dok termenung jap, pk nk makan hape.. hahaha..

Kos??
No need to worry coz slalunye dia cume suh beli bahan mentah je.. Yg len, ditanggung beres!! Kalo naseb baek, makan free jek.. Sepuas ati.. Senang citer, leh makan sampai lebam!! Opps, silap.. Makan sampai gemukksss.. Hahahah..

See??
Untung sungguh jadi kakak kepada si pembuat kuih, kek, biskut & yg seangkatan dengannya..
So pada kakak2 or abang2 kat luar sane tu, anta la adik2 blajo buat benda2 ni..
Kompem syiookk.. I tell u..
Heheheh

Bukti dah ada depan mata..
Ahad baru ni aizu baru je oder nk mkn blueberry cheese tart..
Dan2 tu gak dia buat..
Makan panas2.. Mmg mabelessss!!

No wonder la if makin hari pipi si kakak makin gebussss..
Hahahha..

blueberry cheese tart..
masih dlm tray.. hot from oven :)


mini pavlova..
heaven sgt bile makan sejuk2..
phewww..



Jersi TRW
birthday cake en. sOmi


Lastly..
Dis is my sista.. Younger sista in our family a.k.a si pembuat kek, pastry etc..
my younger sista :)


*kalo kengkawan tergak nk makan kek ke ape ke, leh oder kat beliau.. Insyaallah kepuasan dijamin..
Boleh gak cari beliau kat fb.. Search je QINA FUN CAKES.. kalo sudi, like skali k.. tp x pakse.. hihi

4 comments:

  1. Wow syoknya cam tu. Nak gak nak gak nak gak.hee

    ReplyDelete
  2. wah! seronoknya dapat makan kek free..sedap2 belaka nengoknya...:)

    ReplyDelete

tQ ya.. laen kali kOmen lagi :)