menu

Tuesday, 24 September 2013

Burger King promo...again!!

ASSALAMUALAIKUM...

Hi olls!!
Very..very..very..very.. very.. gOod mOrning...
Ucapan slamat pagi yg agak over dariku.. Heheheh..

Arini cam malas nk mengarang ayat.. Jari jemari pun cam malas je nk menari..
Semuanya rasa berat!!
Mungkinkah sbb badan dah mengembang + lemak dah menebal??
Oh no!!!

Tp xpela.. Insyaallah ok lagi ni..
Badan still ada shape! Hahahah..
Boleh gitu??
Ape pun, PREVENTION IS BETTER THAN CURE..
Pandai2 la yek, kite jaga kesihatan & badan memasing.. Heheheh...

Ok2, straight 2 da point..
Aizu juz nk share benda ni je...


Dia datang.. Jeng3..
Dgn merah menyalanyaaaa... Lalalla..

Fiery Hot Deals..
3 hari je tau..
24 - 26 September 2013

Dat means...
Today is da day!!
Mueheheheh..

So pd sesape yg terlepas promo RM1.88 mggu lepas, leh la g dlm ms 3 ari ni..
Recommended: HERSHEY'S PIE!!
Sedap tuu...

*mood: nak simpan stok banyak2 dlm peti ais umah!! :D


11 comments:

  1. Murahnya!!... tapi jauhlah dari office kakak ni aizu. Kalau dekat nak juga kakak pergi. Tapi kakak agak mesti bersesak punylalah umat manusia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg murah kak.. berbaloii.. kat cni xla sesak mana.. sbb x ramai yg tau. yg mne like fb diorg je yg tau kot :)

      Delete
  2. ruginya sbb xminat beger king...huu ada ja dpn opis tp xpg beli pn.lalu dok nengokk je...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo x minat, xleh watpe la anis. hihi

      Delete
  3. Murah nya Aizu...
    sini takde burger king lah..:( huhu

    ReplyDelete
  4. Boleh walk in cenggitu ke kena print iklan tu?

    Paling dekat dgn pejabat kat KL Sentral rasanya, boleh naik train ja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh.. walk in cenggitu je.. xyah print ape2 :)

      Delete

tQ ya.. laen kali kOmen lagi :)