menu

Monday, 4 November 2013

Buke rezki kito..

ASSALAMUALAIKUM...

Slamat pagi!!
Hari silih berganti.. Oktober pun dh melabuhkan tirainya..
Kita dh hampir ke penghujung tahun 2013..
Esok pula bermulanya tahun Islam.. 1435h

Rentetan kekalahan semalam, makanya wujud la tajuk n3 arini..
Nak speaking lebih2 pun bukan reti.. Lidah ni boleh tergeliat kot nk ikut loghat diorg.. Hehehe...

Adat pertandingan. Ada menang, ada kalah..
Penantian TOK GAJAH pun dah lame sesangat.. Since 1992..
Tahniah!!




Tp alhamdulillah...
Walaupun tewas, THE RED WARRIOR tetap hebat!!
Kalo x, x kan la layak ke final. Ye dak??

Hmm..
Sejak kawen, ni thn ke-2 aizu g stadium masa final..
Tahun lepas syok.. Happening gile bile KELANTAN juara..
Walaupun ati ni sokong N9.. Heheheh..

Tahun ni pun syok gak..
Kalo thn lepas aizu juz pakai baju merah je, tp thn ni dah pakai jersi!
Omg!!
Cam x caye je ada jersi KELANTAN.. Merah menyala!! Hahahah..
Semuanya demi 'menya-port' pasukan TRW..
Sokong demi encik sOmi pun ye gak.. (",)
Jersi, tiket, semuanya FREE.. Tinggal nak hadirkan diri + sarung je jersi tu..
#goodwife# :P

Yg lagi best, kami dpt seluar pendek!!
Player no 3 TRW, berbangsa India..
Cam bese, akan ada acara baling2 barang kat penonton..
Disebabkan kami dok 'saf depan' skali masa tu + encik sOmi yg tinggi, balingan tu dpt di-grab!!
Rezki.. Hepy bkn main le beliau.. Heheheh..
Anyway, hEpy deepavali to K. Nanthakumar..
Thanx a lot! :D

Kecewa??
Usah ditanya.. Perasaan tu mmg akan wujud pd mane2 pasukan yg tewas..
Riak wajah diorg pun kite dah leh baca..
TRW dah terer.. Cume nasib je x memihak pd diorg..
Xpe, insyaallah nex year leh cube lagi.. Dun giv-up!!

Tetibe rasa nk nyanyi lak..
Suke lagu ni ^-^

Ayuh.. Ayuh..
Ayuh KELATEku..
Hari ini..
Kita mesti menanggggg..
Hoii!!!

TAHNIAH KELANTAN atas permainan bersih malam tadi..
Penyokong pun smangat!!!


*manusia bisa berubah kerana CINTA.. Strongly agree!! Dats y la kite jadi camtu kot.. Smangat menyokong negeri org.. Heheheh..

3 comments:

  1. Kakak sokong TRW tapi dah kalah nak kata macam mana sebab salah satu mesti ada yg kalah dan menang.

    ReplyDelete
  2. Saya pun sokong TRW. tak apa adat permainan. tahun depan cuba lagi. bagi peluang kat yang dah lama tak menang.

    ReplyDelete

tQ ya.. laen kali kOmen lagi :)