menu

Thursday, 10 May 2012

DIY SURAH YASIN

ASSALAMUALAIKUM..



Hi b2b & silent readers.. hOw r u?? hOpe smuenye sihat2 belaka la yer.. Bg memudahkan segala urusan.. Amin...


Ok, ptg ni aizu rs cm 'terpanggil' utk update pasal DIY surah yasin.. Berikutan n3 yg INI, ade bberapa org sahabat yg mntk aizu share softcopy yasin yg aizu ade ni.. Aizu mmg xksh..

Tp sorg sahabat ni ada kisah yg agak meruntun jiwa.. Kirenye aizu agak touching la bile bc email dia...

Bc kt bwh ni ya..

*sape empunya diri, bia la kami je yg tau.. mntk maaf yer sahabat, sbb share kt cni*

klik pic utk tumbesaran


Hmm.. tu la email yg beliau rply aftr dpt softcopy tu dpd aizu.. Mmg rs insaf, n bersyukur bile aizu bc email beliau.. Sbb at least, perjuangan aizu utk bersama kekasih halal dh hampir sampai ke kemuncaknye.. xde la baru nk bermula.. Mmg sakit kepala dibuatnye...

So pd kwn2 yg rs nak @ perlukan softcopy surah yasin dpd aizu, juz request kt cni ye.. Kat email pn buleh.. Insyaallah aizu akan bg feedback a.s.a.p.. I'll try my best to help u :)

Smoge pertolongan kecik dpd aizu dpt memudahkan preparation u oll..

Doakan juga kelancaran persediaan & majlis kami nnt ye..

Salam ukhuwah (^_^)

180 comments:

  1. huhu kite pun dapat dari aizu surah yassin nih..btw fana pun menghadapi masalah yg same..bila tukar ke word tulisan tak leh baca pulak..keluar kotak-kotak..aduyaii..hope aizu boleh tolong..:(

    btw memang tacing kot bace email tuh..apa2 pun biarlah semuanya secara bersedarhana dan ikot kemampuan..:) hope majlis si pengirim email tuh and aizu berjalan dengan lancar :)

    ReplyDelete
  2. may be fana punye word x support arabic.. Bab ni, mmg aizu xleh tlg. surrender awal2.. sowi yer.. coz aizu pn hadapi mslh yg same. solution: edit kat opis. Heheh

    ya, smuenye kne ikut kemampuan.jimat slagi mampu, k.. *peringatan utk diri sendiri*

    ReplyDelete
  3. salam..aizu..boleh mintak soft copy surah yassin tu..teringin jugak nak buat sendiri...
    banyak bajet pakai if main order je..
    tak salah kot if cube./mane tau menjadi macam aizu..
    aizu leh sent kat email org ye..
    shahrul7507@gmail.com-nurul

    ReplyDelete
  4. salam ana..
    buleh.. aizu dh send email pg td..
    tul 2.. wat slagi termampu.. But lupe nk pesan. Ana kena ubah no 4 & 7 ea. Sbb rs cm x ssuai no tu ngan yg kite sllu tgk.. gud luck :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam..aizu...sorry ye kacau lagi..
      p kan..
      kite check mail..
      xder pun wak file tu..
      aizu boleh email lagi sekali tak ye..
      maaf sangat2 sebab menyusahkan..
      shahrul7507@gmail.com

      Delete
  5. Salam aizu.. Nak mintak soft copy yasin boleh? Plisshhh. Hehe ni mail saya
    beautyfarisya@gmail.com... Tq ye

    ReplyDelete
  6. salam farisya..
    nk ea. blh je.. jp lg org email ye..

    wc :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam...sy pun nk jugak kalo x keberatan bole tak puan Aizu email kat saya...
      gh280302@gmail.com

      Delete
  7. aizu....
    nak jugak. hehehe....
    ritu lagi nak mintak..tp mcm kompem x kompem je lg...
    tp xpe lah mntk dulu...bley ek????
    email kat norazian@tenagazl.com.my
    tenkiu aizu...Allah je yg dpt mbalas jasa baik aizu.. :)

    ReplyDelete
  8. buleh je.. :)
    mOst welcome dear..

    ReplyDelete
  9. salam..

    hye aizu.. ;)kalo nak mintak softcopy surah yasin tu bole? nk bwat mcm aizu gak.. diy sendiri.. hehe.. semoga amalan kita untuk bersedekah Dan beramal kepadaNya diterima.. ;) ni email Nye.. nadiasamsudin99@yahoo.com.. thanks ye aizu.. ;)

    ReplyDelete
  10. salam..

    hye nAdia.. blh je.. jp lg aizu send kt email..
    sedekah pd kadar yg saaangat kecil.. Smoga membantu :)

    ReplyDelete
  11. Asslam aizu,

    nak gak..boleh x email softcopy ke hruziah@yahoo.com
    terima kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm..
      Org dh email.. Cek inbox ye :)
      same2

      Delete
  12. Salam Aizu..

    Nak jugak soft copy, ni emelnye feet3ah@yahoo.com
    tq aizu..

    ReplyDelete
  13. assalam.. sy aisyah.. nak juga surah yassin boleh... email saya, aisyzone@gmail.com
    terima kasih ye sis.. semoga Allah memberi rahmat atas anda.. amin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm.. hi aisyah.. org dh email aritu.. lupe nk update kat cni.
      cek inbox ya :)
      tQ.. aminnnn

      Delete
  14. Asslam aizu,
    boleh x email softcopy ke elmomaroon@yahoo.com.my
    terima kasih bayak-bayak

    ReplyDelete
  15. salam aizu...nak tanya,cane aizu print....saya dah convert to pdf tp dia tak back to back pun...cane eh nak explain...emmm..leh x reply kat email saya

    hdayaku@ymail.com

    thanks

    ReplyDelete
  16. Salam dear boleh x email kat akk soft copy surah yassin.email kat ailees@vs-i.com

    ReplyDelete
  17. Salam dear boleh x email kat akk soft copy surah yassin.email kat ailees@vs-i.com

    ReplyDelete
  18. Salam dear boleh x email kat akk soft copy surah yassin.email kat ailees@vs-i.com

    ReplyDelete
  19. Salam dear boleh x email kat akk soft copy surah yassin.email kat ailees@vs-i.com

    ReplyDelete
  20. aizu blh tak nk mtk softcpy yasin

    email nor_anissya@yahoo.com

    mtk aizu dpt kgsi kn terima kasih aizu

    ReplyDelete
  21. salam aizu...same ngan yg ats..nk mntk sftcopy yasin :)...emel nur_pija86@yahoo.com..syukran :)

    ReplyDelete
  22. salam kak..sy nk jgk softcopy yassin blh x? sgt2 memerlukan..tq kak..

    ckmfarhan@gmail.com

    ReplyDelete
  23. nk gk softcopy yasin..plzzz..ni email sy paanajwa@yahoo.com..THANKS!!!

    ReplyDelete
  24. Salam aizu..nk mtk softcopy yaasin jgk..
    sarah.addyani@gmail.com
    Thankssss!!!

    ReplyDelete
  25. salam kak aizu...kte pon nk mta softcopy yasin...blh ye kak...zueganu@yahoo.com

    ReplyDelete
  26. foward kt kite jgk bole? nansalwanie@gmail.com
    thanks

    ReplyDelete
  27. salam...tolong forward kat kita jugak...thx

    bob.jamal@gmail.com

    ReplyDelete
  28. salam..ria pn nk jg..soft copy 2.
    ria_libra18@yahoo.com
    klg@kangaroo.com.my

    macih ye

    ReplyDelete
  29. Salam aizu..nk mtk softcopy yaasin jgk..

    nuramiramohamad@yahoo.com

    Thank a lot!!

    ReplyDelete
  30. salam. boleh tak saya pun nak dapatkan softcopy tuk yasin?

    saya pun bercadang nak diy je tuk goodies bag.

    Tq.

    fitri@belogshop.com

    ReplyDelete
  31. salam aizu ... mimie pn nk jgk bleh ... rsa nk bwat sndri , cuba sendri kan ... nti aizu send ke email mimie yea ... thanks aizu ..
    cahayaindah23@yahoo.com

    ReplyDelete
  32. Salam aizu, nak minta tolong emailkan softcopy surah yasin ble? Mudahan murah rezeki dan dipermudahkan smwa urusan..email ke dzarsya@gmail.com...trimas

    ReplyDelete
  33. aizu,,bole emelkan softcopy surah yasiin x?thank..ni emelnya.. bucuknyedierr@yahoo.com

    ReplyDelete
  34. Terima kasih aizu...sya dh terima softcopynyer....mudahan dipermudahkan segala urusan...amin...

    ReplyDelete
  35. salam aizu, boleh tak email dekat saya softcopy surah yasin dekat zuli.ismail@gmail.com . terima kasih sangat sangat

    ReplyDelete
  36. Ancoi_punkies@yahoo.com...thank aizu

    ReplyDelete
  37. salam aizu, maafla mengangu...boleh tak awak send softcopy yasin 2 dekat sy juga?
    sy dah x tau nk cari kat mn lg, eja5350@gmail.com

    ReplyDelete
  38. Assalam aizu... Boleh saya dapatkan softcopy surah yassin ni jugak macam yang lain2 tu... Saya nak diy utk majlis khatam Quran saya... Terima kasih aizu... :)

    Email saya: bayah88@gmail.com

    ReplyDelete
  39. Assalamualaikum aizu,
    Maaf ya ganggu @ myusahkan aizu..
    Boleh x email softcopy ke shhhfa86@yahoo.com.my
    Terima kasih byk2 :)

    ReplyDelete
  40. salam boleh x email soft copy ke einarosa90@gmail.com
    thanks

    ReplyDelete
  41. salam azue nora nk jgk softcopy surah yassin 2 boleh..terima kasih.. email : eeqah9089@gmail.com

    ReplyDelete
  42. salam.. aizu.. nak mintak soft copy yassin.. ni email syuedkechik@gmail.com.. tq sesangat..

    ReplyDelete
  43. Sis blh email jgak tak?shetty2me@yahoo.com

    ReplyDelete
  44. Sis blh email jgak tak?shetty2me@yahoo.com

    ReplyDelete
  45. Assalamualikum sis,
    Saya pun teringin nak buat yassin sendri untuk majlis saya.. in sha allah...

    nurulatikah12@gmail.com

    ReplyDelete
  46. salam, aizu.

    boleh mintak tolong email soft copy yassin kat email sy tak. nak buat untuk majlis aqiqah anak nanti. thanks!!

    ainhusna.amir@yahoo.com

    ReplyDelete
  47. salam, aizu.

    boleh mintak tolong email soft copy yassin kat email sy tak. nak buat untuk majlis aqiqah anak nanti. thanks!!

    ainhusna.amir@yahoo.com

    ReplyDelete
  48. salam..saya tertarik utk diy yassin utk mjlis sy nnt..blh tak nk mntk softcopy yassin ni..:)
    tq
    nia_cayunk@yahoo.com

    ReplyDelete
  49. salam, aizu.boleh mintak tolong email soft copy yassin kat email sy tak. untuk majlis aqiqah anak nanti.
    thanks!!

    hanikiroro83@yahoo.com

    ReplyDelete
  50. assalamualaikum aizu, boleh tak nak template tu juga? dah google merata website, and at last jumpa your blog. please mail me at tipahvogue@gmail.com or aimah@bnm.gov.my ye.

    thanks a lot in advance!

    ReplyDelete
  51. Salam aizu.. boleh minta share softcopy yassin tu? email: missfarina@gmail.com. Thanks!:)

    ReplyDelete
  52. Salam aizu.. bleh emailkan kt sy jugak x softcopy yassin tu?
    email: chloe.reez@gmail.com
    Thanks a lot..

    ReplyDelete
  53. Assalamualaikum aizu...boleh emel kat akak softcopy yassin tu? Emel akak.. aslieza_gz@yahoo.com
    Thanks ek aizu...

    ReplyDelete
  54. salam awak boleh sy dapatkan soft copy..email sy hawaadam6862@gmail.com..terima kasih

    ReplyDelete
  55. Salam.akak sy nk softcopy surah yassin blh.untk majlis kawen adk n berendoi ank saya.

    ReplyDelete
  56. Salam akak sy pun nk softcopy surah yassin untk majlis kawen adk n berendoi ank blh x.emelkn kat sy ye azmie906@gmail.com
    harap sgt akak dpt bg.time ksh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam akak sy da dpt terima ksh ye

      Delete
  57. Salam awak.. boleh emailkan softcopy surah yassin.. utk majlis kahwin.. terima kasih~
    redsunflowerstudio@gmail.com

    ReplyDelete
  58. Salam blh x saya nak minta Tlg email soft copy Utk surah yassin terima kasih . Email : g_onegraphic@yahoo.com

    ReplyDelete
  59. Assalam...awak boleh mnta tlg x emailkan soft copy surah yassin utk majlis aqiqah anak saya..nie email add saya k_nadiah@yahoo.com.my....terima kasih banyak2...

    ReplyDelete
  60. Assalamu'alaikum Aizu.
    Boleh share ye softcopy.

    masniza.mn@gmail.com

    Allah bless you, sis..

    ReplyDelete
  61. assalammualaikum dear
    boleh sy dptkan soft copy yasin cover tu..
    hawaadam6862@gmail.com

    ReplyDelete
  62. asslamualaikum dear..
    boleh dptkan soft copy surah yasin tu
    liena4120@gmail.com

    ReplyDelete
  63. asslamualaikum dear..
    boleh dptkan soft copy surah yasin tu
    liena4120@gmail.com

    ReplyDelete
  64. salam..
    boleh saya dapatkan soft copy surah yasin juga..
    saya nk buat yasin sendiri utk aqiqah anak saya bulan ni..
    bbyesya_31@yahoo.com

    ReplyDelete
  65. Assalam.. send pada sy jga,
    nurli_farhana@yahoo.com
    tq sis

    ReplyDelete
  66. Salam Aizu,

    Saya inginkan bantuan cik untuk soft copy yasin..boleh ke? email ke: islashabiela@gmail.com

    terima kasih sangat2...

    ReplyDelete
  67. salam Aizu,
    maaf lau gngu..saya pn nak jgak soft copy yasin...boleh? email kita: rosnaziraabuhassan@yahoo.com
    tq

    ReplyDelete
  68. salam aizu.. sy pn nak softcopy surah yassin.. ni emel.. cikgukay@gmail.com

    ReplyDelete
  69. Salam, Boleh tolong email kn kepada saya soft copy surah yasin.. Thank you sgt.. abeetee@gmail.com

    ReplyDelete
  70. email tu silap..ni email yang betul..abeetee8@gmail.com

    ReplyDelete
  71. salam cik, boleh share dengan saya softcopy yassin tu ?

    ReplyDelete
  72. salam... nak jugak boleh? huhuhu tq
    jajagary@yahoo.com

    ReplyDelete
  73. as salam..
    aizu..
    yana pun nak softcopy tue dear
    leh email ke zhiey_yanna14@yahoo.com..
    thanks dear

    ReplyDelete
  74. Salam puan aizu, boleh x share ngan sy softcopy yasin tu? theonlyme03@gmail.com.. sy amat bharap dpt softcopy tu.. terima kasih.

    ReplyDelete
  75. salam..

    Blh x share kn softcopy surah yasin tu. email: aiyu.osman@gmail.com

    Thanks.

    ReplyDelete
  76. Salam wak...nk mntk share softcopy surah yasin bleh ke?

    Email:fazianirazak@gmail.com

    Tq sesangt...

    With ♡

    ReplyDelete
  77. Salam wak...nk mntk share softcopy surah yasin bleh ke?

    Email:fazianirazak@gmail.com

    Tq sesangt...

    With ♡

    ReplyDelete
  78. Assalammualaikum... mohon jasa baik saudari untuk share surah yasin tu bley?.. email sy anahuzuaf@gmail.com.. terima kasih...

    ReplyDelete
  79. salm sis... boleh saya dapatkan soft copy surah yasin boleh ? steviamelaka@gmail.com

    ReplyDelete
  80. as salam sis.... boleh saya dapatkan soft copy surah yasin ?? tq akhma1984@gmail.com

    ReplyDelete
  81. salam akak.lh x sy nk dptkn soft copy surah yasin tu?tq akak... rakinah91@gmail.com

    ReplyDelete
  82. Salam. Saya nak dapatkan soft copy surah yasin boleh. Tq. mira4611@gmail.com

    ReplyDelete
  83. Salam. Saya nak dapatkan soft copy surah yasin boleh. Tq. mira4611@gmail.com

    ReplyDelete
  84. Salam. Saya nak dapatkan soft copy surah yasin boleh. Tq. mira4611@gmail.com

    ReplyDelete
  85. salam..sy berminat nak soft copy tu bleh? email sy rosimahsam@gmail.com

    ReplyDelete
  86. Assalamualaikum sis....boleh xnk mtk softcopy surh yassin...klu blh
    hntr dkt email ni ye....muslimahartwork16@gmail.com..tq sis...

    ReplyDelete
  87. Assalamualaikum sis....boleh xnk mtk softcopy surh yassin...klu blh
    hntr dkt email ni ye....muslimahartwork16@gmail.com..tq sis...

    ReplyDelete
  88. Assalamualaikum sis....boleh xnk mtk softcopy surh yassin...klu blh
    hntr dkt email ni ye....muslimahartwork16@gmail.com..tq sis...

    ReplyDelete
  89. Assalamualaikum sis....boleh xnk mtk softcopy surh yassin...klu blh
    hntr dkt email ni ye....muslimahartwork16@gmail.com..tq sis...

    ReplyDelete
  90. as salam sis, bole x nak minta softcopy surah yassin ni?
    ritaoreo@gmail.com thanx yer

    ReplyDelete
  91. Salam sis...leh x nak minta soft copy yasin 2 utk mjlis akikah anak...thx dear :D
    princess.izarika@gmail.com

    ReplyDelete
  92. slm kak..sy nk bt kenduri aqiqah n nk save bajet..blh x email ke sy
    whatever_ladies@yahoo.com

    ReplyDelete
  93. slm kak..sy nk bt kenduri aqiqah n nk save bajet..blh x email ke sy
    whatever_ladies@yahoo.com

    ReplyDelete
  94. slm kak..sy nk bt kenduri aqiqah n nk save bajet..blh x email ke sy
    whatever_ladies@yahoo.com

    ReplyDelete
  95. slm kak..sy nk bt kenduri aqiqah n nk save bajet..blh x email ke sy
    whatever_ladies@yahoo.com

    ReplyDelete
  96. slm kak..sy nk bt kenduri aqiqah n nk save bajet..blh x email ke sy
    whatever_ladies@yahoo.com

    ReplyDelete
  97. slm kak..sy nk bt kenduri aqiqah n nk save bajet..blh x email ke sy
    whatever_ladies@yahoo.com

    ReplyDelete
  98. slm kak..sy nk bt kenduri aqiqah n nk save bajet..blh x email ke sy
    whatever_ladies@yahoo.com

    ReplyDelete
  99. slm kak..sy nk bt kenduri aqiqah n nk save bajet..blh x email ke sy
    whatever_ladies@yahoo.com

    ReplyDelete
  100. slm kak..sy nk bt kenduri aqiqah n nk save bajet..blh x email ke sy
    whatever_ladies@yahoo.com

    ReplyDelete
  101. Assalam sis...boleh x nk mintak softcopy surah yasin...email sy akues_amira@yahoo.com...

    ReplyDelete
  102. assalamualaikum sis...boleh x nk mintak softcopy yaasin?
    email: fizahsn17@yahoo.com
    tq in advance..=)

    ReplyDelete
  103. salam aizu..dengan rendah diri sy nak mintak softcopy yasin boleh? emel: farhanalatip@gmail.com

    terima kaseh.. :)

    ReplyDelete
  104. Assalamualaikum, nak minta soft copy yassin boleh?
    email: ann.transtel@gmail.com
    Thank you so much...

    ReplyDelete
  105. Assalamualaikum, nak minta soft copy yassin

    norfarhana.ahyaarip@gmail.com
    Terima Kasih

    ReplyDelete
  106. Assalamualaikum. Boleh tak saya nk soft copy yassin tu. Email saya nurhanisah.husin@gmail.com
    Terima kasih

    ReplyDelete
  107. salam kak..
    boleh x emailkan softcopy yassin kt email saye
    nurmunirah2091@gmail.com

    ReplyDelete
  108. aslm, boleh x saya nak softcopy tyasin jugak?
    email saya :
    azyue267@gmail.com

    ReplyDelete
  109. nk softcopy yassin dear :)
    email : farisha.fuad@gmail.com

    ReplyDelete
  110. assalam dear.
    boleh tak share surah yasin tuh?

    tq dear
    ni emel saya hanazku83@gmail.com

    ReplyDelete
  111. assalam dear.
    boleh tak share surah yasin tuh?

    tq dear
    ni emel saya hanazku83@gmail.com

    ReplyDelete
  112. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  113. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  114. Slm aizu,
    Blh x share ngn sy softcopy surah yasin tuh
    My email: nazazamty@gmail.com

    Tq in advance

    ReplyDelete
  115. Salam, boleh email ke saya juga amirul.azan@yahoo.co.uk. terima kasih.

    ReplyDelete
  116. Slm aizu,
    Boleh x share ngn sy softcopy surah yasin x
    terima kasih semoga Allah membalas budi baik aizu...
    lily86_ajar@yahoo.com

    ReplyDelete
  117. salam aizu,
    boleg x send kat kita softcopy surah yassin tu..
    terima kasih ye..moga allah saja yg dpt membalas budi baik aizu...

    ana_moch37@yahoo.com

    ReplyDelete
  118. As salam.
    Boleh e-mailkan pada saya soft copy surah yassin tu? Terima kasih atas bantuan

    ReplyDelete
  119. salam Pn. Aizu saye nk jugak bole x? huhuhu nk try buat DIY sndiri..
    suqie91@gmail.com
    smoga pahala berlipat kali ganda Isyaallah..

    ReplyDelete
  120. Salam hai Aizu...
    boleh tak ayu nak softcopy surah yasin tu... ade org mintak tolong ayu buat...
    untuk akikah anak die... majlis dh mgu dpn.... tolong ye Aizu... Thanks...
    tuanayu88@gmail.com ni email ayu....

    ReplyDelete
  121. Assalam yang boleh tak emailkan softcopy surah yasin kat sy?
    siput_masukmaraton@yahoo.com
    Terima kasih ye :))

    ReplyDelete
  122. assalamaualikum w.b,t,
    jika tidak keberatan, boleh emailkan saya sofy sopy yasin trsebut juga?
    alins_zakaria@yahoo.com
    jazakallah khair..

    ReplyDelete
  123. boleh x emailkan soft copy cover yassin untuk sya?

    norainrabaiee@gmail.com

    tq ;)

    ReplyDelete
  124. Assalam...boleh x kita nak softcopy surah yassin tu..? ni email kita fadilahsaudin90@yahoo.com :)

    ReplyDelete
  125. As Slam sis,sy nk jugak soft copy surah yassin 2..tq..twety89_gurlz@yahoo.com

    ReplyDelete
  126. Asslam aizu,
    boleh x email softcopy surah yassin ke ---> dikfika@gmail.com
    terima kasih banyak-banyak :)

    ReplyDelete
  127. salam sis, boleh minta emel kan softcopy surah yassin tersebut pada saya

    shamie_dania@yahoo.com

    Terima kasih.

    ReplyDelete
  128. salam sis aizu,
    boleh tak saya nak mintak softcopy yassin tu..
    noramirah92@gmail.com
    tq sis.
    ;)

    ReplyDelete
  129. Salam aizu..

    yana nak mintak softcopy surah yasin tu jugak..harap sgt aizu bole bantu..

    rozliana.yusoff@gmail.com

    mekaseh aizu..

    ReplyDelete
  130. Salam pn Aizu..jika tidak keberatan sy nak minta softcopy surah Yasin..email : wanzue7117@gmail.com..terima kasih

    ReplyDelete
  131. Sorry pn.aizu..email : wanfahmie@gmail.com...TQ

    ReplyDelete
  132. Assalam.boleh tlg emel pd sy jugak.
    TQ.
    ehsansurur@gmail.com

    ReplyDelete
  133. Salam.. boleh tlg email pada saya juga.. sazwani.mohamad@gmail.com tqsvm.. may Allah bless you n family.. insyaAllah.. amin..

    ReplyDelete
  134. Salam pn Aizu..jika tidak keberatan sy nak minta softcopy surah Yasin..email : erni.amynancy@gmail.com
    terima kasih

    ReplyDelete
  135. SALAM PN AIZU,

    MINTA EMAILKAN JUGA PADA SAYA --> nora.j@jotech.com.my

    TERIMA KASIH SESANGAT..

    ReplyDelete
  136. Salam Pn. Aizu.....andai tidak menjadi keberatan....saya juga ingin memohon Puan email kpd saya softcopy Surah Yaasin tu. Email saya rahaz75@yahoo.com Terima kasih

    ReplyDelete
  137. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  138. Salam, sis aizu..
    boleh x email pada saya juga?
    asparandes@gmail.com
    kalau boleh saya nak diy untuk majlis aqiqah anak saya nanti.
    terima kasih

    ReplyDelete
  139. salam sis. boleh x klau saya nak soft copy juga :) waniezulkafli@yahoo.com tq sis

    ReplyDelete
  140. Salam pn aizu..boleh x sy pun nk jugak soft copy surah yasin tu..nk wt utk aqiqah... izziedamie@gmail.com tq in advance...

    ReplyDelete
  141. Salam sis sy nk gak hi hi ni email sy cima_nitrate@yahoo.com.. thanks :)

    ReplyDelete
  142. salam..nanti emel sue juga ye..tq
    suemochaart@gmail.com

    ReplyDelete
  143. Assalamualaikum sis..boleh tak saya nak mintak softcopy yassin tu..?
    eiqa_elisya93@yahoo.com

    ReplyDelete
  144. Assalam, sis sy nk jgk bleh.. ni email sy mieja_omey@yahoo.com

    ReplyDelete
  145. Salam pn aizu..boleh x sy pun nk jugak soft copy surah yasin tu.. :) byfarrelluna@gmail.com .

    Tq so much

    ReplyDelete
  146. Assalamualaikum Aizu..
    saya nk mintak softcopy yasin tu boleh x?
    hehehe nk try wat sendri..
    emel ke: zura8873@gmail.com

    tq Aizu..

    ReplyDelete
  147. Johanna.natashah@gmail.com

    ReplyDelete
  148. Assalam....
    saya nk mintak softcopy yasin tu boleh?
    hehehe nk try wat sendri..thankz yer
    missasma2612@gmail.com

    ReplyDelete
  149. Assalam sis Aizu...boleh x nk mintak softcopy surah yasin...email sy umiesyafika_87@yahoo.com

    ReplyDelete
  150. Salam sis

    Boleh tak emelkan kat saya juga softcopy yaasin ni?
    azzad.zarull@gmail.com
    terima kasih banyak2

    ReplyDelete
  151. Assalamualaikum Azzu...

    sy harap Azzu dpt email kt saya softcopy yassin itu coz nak wat kenduri utk bby next month.
    intan_khuzaimah@yahoo.com
    tqvm Azzu

    ReplyDelete
  152. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  153. Salam sis, boleh emailkan sy softcopy yassin.. ziee@um.edu.my..

    ReplyDelete
  154. Salam sis, boleh emailkan sy softcopy yassin.. ziee@um.edu.my..

    ReplyDelete
  155. Salam sis, nak minta tolong emailkan softcopy yassin boleh.. Semoga bantuan sis dapaf membantu sy utk diy yassin.. ziee@um.edu.my

    ReplyDelete
  156. Salam sis, nak minta tolong emailkan softcopy yassin boleh.. Semoga bantuan sis dapaf membantu sy utk diy yassin.. ziee@um.edu.my

    ReplyDelete
  157. Salam sigs, boleh emailkan sy softcopy yassin.. ziee@um.edu.my..tq

    ReplyDelete
  158. Salam sis,
    google pasal diy cover yassin..tp terjumpe n3 u..
    bole tolong emailkan pada saya juga softcopy yassin tu sekiranya tidak keberatan..
    semoga mendapat manfaat drpd usaha anda..
    terima kasih in advance.

    jumirah
    usu_mira@yahoo.com

    ReplyDelete
  159. Salam sis... nice entry n nice blog! :) minta bantu utk email kan softcopy yaasin pls... terima kasih banyak2... email : nilzus85@gmail.com

    ReplyDelete
  160. salam sis..
    bley email kan kt sy x soft copy tu..
    pleaseeee...
    ni email sy
    aeni_aqu91@yahoo.com

    ReplyDelete
  161. salam sis..
    bley email kan kt sy x soft copy tu..
    pleaseeee...
    ni email sy
    aeni_aqu91@yahoo.com

    ReplyDelete
  162. assalamualaikum.. dalame mcari soft copy yassin ni.. alhamdulillah rezeki tbaca blog ni.. bole x emailkn pd sy.. tm kasih sgt.. urusan.kedai@ gmail.com

    ReplyDelete
  163. assalamualaikum.. dalame mcari soft copy yassin ni.. alhamdulillah rezeki tbaca blog ni.. bole x emailkn pd sy.. tm kasih sgt.. urusan.kedai@ gmail.com

    ReplyDelete
  164. Ramainye nk softcopy. Segannye nk mintak. Emel sy ryaamani@gmail.com. Kalau xdpt free, sy bayar pn sy nak jg.

    ReplyDelete
  165. Salam..nk minta softcopy..email saya shashafyra@yahoo.com

    ReplyDelete
  166. Salam sis aizu, boleh mintak softcopy tak? Kite nak diy sendiri untuk majlis aqiqah anak nanti. Thank you so much.

    noizzati@gmail.com

    ReplyDelete
  167. sis...bole tak saya nak minta soft copy juga..

    sopiahanim@gmail.com.

    Thank you in advance.

    ReplyDelete
  168. Slm sis..bole minta soft copy yassin diy?.. Ni email sy imnad8384@gmail.com

    ReplyDelete
  169. Slm sis..bole minta soft copy yassin diy?.. Ni email sy imnad8384@gmail.com

    ReplyDelete
  170. sis...bole tak saya nak minta soft copy juga..

    farzidah@hotmail.my

    TQVM

    ReplyDelete
  171. Assalam.. sy brminat nk diy yassin.. kalo x keberatan.. blh emailkn pd sy softcopy nya.. email sy memeidayu@gmail.com..
    Tqia 😊😊

    ReplyDelete
  172. Salam.. boleh emailkan saya softcopy yasin.. TQ.. :)
    najla.nizam@gmail.com

    ReplyDelete

tQ ya.. laen kali kOmen lagi :)